• Expositie: Lisette Hogewoning

Expositie: Lisette Hogewoning


In De tuin van de smid, Polderpad 8 in polderpark Croneseyn, is van 7 september tot 1 november een exposiie van Lisette Hogewoning te zien. Lisette maakt hele persoonlijke collageportretten, opgebouwd uit knipsels, foto’s en teksten van papier.

Alles wat je ziet in haar werk, heeft met het onderwerp te maken. De collages vertellen een verhaal. Elke keer als je ze bekijkt, zie je weer iets nieuws.

Lisette won twee aanmoedigingsprijzen en werd In 2019 geselecteerd door het Rijksmuseum voor de expositie ‘Lang leve Rembrandt’.
U kunt de schilderijen bewonderen in de Groene Zaal. De tentoongestelde kunst kan in veel gevallen ook worden gekocht. Contactgegevens staan op de kaartjes die onder de werken hangen.
Lisette geeft vanaf begin september elke dinsdag en donderdag ook weer workshops ‘Collage maken’, meer informatie hierover vindt u op haar website: www.mixupart.nl.

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op met Monique: moniqueholswilder@hotmail.com
Op de dagen dat de zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin an de smid: 071 - 7501796.