• Jubileum 25 jaar Wijkvereniging

Jubileum 25 jaar Wijkvereniging

Dit jaar bestaat de wijkvereniging Professoren- en burgemeesterswijk 25 jaar. Een feestelijk en belangrijk moment om in de wijk met elkaar bij stil te staan.

Dit jaar bestaat de wijkvereniging Professoren- en burgemeesterswijk 25 jaar. Een feestelijk en belangrijk moment om in de wijk met elkaar bij stil te staan. We gaan dat doen in september met verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Met een dansfeest voor jong en oud, een hardloopwedstrijd door de wijk  voor kids en volwassenen, een historische beeldtentoonstelling en een debatavond over het verleden en de toekomst van de wijkvereniging

Het bestuur van de wijkvereniging heeft een feestcommissie samengesteld bestaande uit Chris van Voorden en Monica Wigman (bestuursleden van de wijkvereniging), Thomas van Duin (oud-voorzitter van de wijkvereniging) en Jackelien Kuntz en Gonne Kelder (enthousiaste vrijwilligers uit de wijk).

Het programma staat op hoofdlijnen vast: activiteiten, locaties, tijdstippen en prijzen zijn bepaald en de komende maanden wordt alles in detail ingevuld.
Hier op de website kunt u altijd de laatste informatie lezen.