Buurt Business Netwerk: beleggen interessant voor zzp'ers

Het Buurt Business Netwerk, het netwerk van zzp’ers in onze wijk kwam op dinsdagavond 19 juni bijeen bij Katinka van Duijn en kregen een kijkje in de wereld van het beleggen.

Katinka is eigenaar van acupunctuur-leiden, gevestigd op de Lammenschansweg. Bij haar kunt u terecht voor al uw gezondheidsklachten, op een andere wijze benaderd.

Deze avond heeft Natie Angela, ons meegenomen in de wereld van beleggen. Bij Natie kun je terecht met al je vragen over ondernemen en beleggen. Ze heeft ons een realistische kijk in de wereld van beleggen gegeven. Zeer enthousiast kan ze vertellen waarom  dit wel of niet interessant kan zijn voor ons als ondernemers. Voor velen was deze avond een aanzet tot denken over de mogelijkheden die dit biedt en vooral ook is er een stuk angst weg genomen ten aanzien van beleggen.

De avond hebben we afgesloten met een korte vragenronde, waarbij we elkaar proberen te helpen met de vragen die er zijn ten aanzien van je eigen onderneming. Het was een inspirerende avond ondanks de warmte . Na de zomer als we allemaal energie hebben opgedaan gaan we verder op woensdag 19 september.

Wil je een keer meedraaien, stuur dan een mail naar Astrid van der Zwan.