• Foto RobBeurseFotografie

Hoeve Cronesteijn is 2 juni verwenresort!

Zaterdag 2 juni van 13.00 tot 17.00 uur is Hoeve Cronesteijn, Cronesteijn 1 (overkant van het Rijn-Schiekanaal) tijdens 'De Mooie Lentedag' omgetoverd tot  een echt verwenresort.


Tijdens De Mooie Lentedag is op de Hoeve Cronesteijn van alles te doen. Breng deze dag eens een bezoekje aan de kapper, manicure, schoonheidsspecialist, (voetflex)masseur; volg een workshop mediteren of krijg een make-up advies. Bij zo'n feestelijke dag hoort natuurlijk ook muziek! Er zal een DJ aanwezig zijn en er is een optreden van twee popkoren: Song2Sing en de Tulipsingers.
Op het horecaplein kan je genieten van verschillende hapjes, of van een high tea. Je kunt ook een bezoek brengen aan de minimarkt met (zelf)gemaakt producten.
Ook kan men bloemen, kruiden en planten kopen voor thuis.
Het doel van de Mooie Lentedag is om met elkaar in contact te komen om zo samen met verschillende partijen en mooie dag hebben. Kortom, een mooie dag voor iedereen.

Hoeve Cronsteijn is een locatie van de Gemiva-SVG Groep en is een zorg- en activiteitenboerderij in Leíden. Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben als gevolg van handicap, een chronische ziekte of een een andere beperking. Clienten kunnen zowel fulltime als parttime op Hoeve Cronesteijn werken. Zij wonen bij hun ouders of in een woonlocatie in Leiden en omstreken.
De entree is gratis!
Tegen een kleine vergoeding kan men een workshop volgen of een behandeling krijgen.
Meer informatie nodig? Neem contact op met Carin via tel, 06-64356572, of stuur een e-mail naar hoevecronesteijn@gemiva-svg.nl.

Bron: Leids Nieuwsblad