Buurt Business over Acquisitie

Het Buurt Business Netwerk is weer bij elkaar geweest op 16 april. Het thema was deze keer acquisitie voorbereid Maarten Stoffers en Natie Angela.

Hoe bouw je je netwerk. Welke communicatiemiddelen kun je daarbij gebruiken, warme acquisitie, koude acquisitie via social media, hoe gebruik je je huidige netwerk en welke stijlen kun je gebruiken etc.
Daarnaast hebben we in tweetallen geoefend met een eigen pitch. Heel leuk en best nog moeilijk om in 1 minuut te verwoorden wat je te bieden hebt.
Daarna hebben we de concept website bekeken voor ons Buurt Business netwerk die Tycho de Waard ontworpen en gemaakt had. Wij waren er in grote lijnen heel enthousiast over. http://www.buurtbusinessnetwerk.nl Heb je er tips om de website te verbeteren geef het dan door aan Tycho info@tjeps.com

Tot slot heeft iedereen vertelt wat er momenteel gebeurt in zijn of haar eigen bedrijf/praktijk. Dit varieerde van een boek dat uitkomt,  een `optreden’ op tv tot het aan de slag met een coach om het bedrijf meer uit te bouwen.

Volgende bijeenkomst
De volgende bijeenkomst is op 19 juni waarbij het zal gaan over beleggen.

Heb je interesse in het netwerk (woon je in de wijk en heb je een eigen onderneming) dan kun je informatie krijgen en je aanmelden bij Astrid van der Zwan a.zwan@casema.nl