• Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren

Meld je nu aan voor Gluren bij de Buren Leiden!
Het grootste huiskamerfestival van Nederland is 11 maart 2018 op visite in Leiden en inschrijven met huiskamer of als artiest kan nog tot 25 december!

Herfst... het gluurvirus verspreidt zich al flink in Leiden! Gluren bij de Buren is een concept waarbij de bank de tribune is en het vloerkleed het podium. Bewoners gaan bij elkaar op bezoek en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ze elkaar ontmoeten, maar vooral genieten van lokale podiumkunstenaars. "Inmiddels hebben we al aardig wat aanmeldingen mogen ontvangen van enthousiaste Leidenaren. Van mooie huizen in Vreewijk tot gezellige woningen in Merenwijk. Ook lokale artiesten van singer-songwriters tot theatergroepen staan te springen om hun opwachting te maken." Aldus Rinske Bouwman, coördinator van het festival.

Gluren bij de Buren Leiden is echter nog hard op zoek naar meer aanmeldingen. Zowel huiskamers als artiesten kunnen zich nog aanmelden. Rinske: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het lijkt me echt gaaf als er minstens 30 woonkamers en acts meedoen tijdens deze eerste editie!”

Dus: Wil jij ook een lokale ster in je woonkamer? Of schitter je liever zelf? Meld je dan snel aan via www.glurenbijdeburen.nl/leiden. Aanmelden kan tot 25 december.