• Kunst over de Vloer Save the Date

Kunst over de Vloer Save the Date

Op zondag 5 november 2017 is alweer de negende editie van Kunst over de Vloer. Dit is een evenement waarbij in ongeveer tien woonhuizen in onze wijk optredens worden verzorgd door artiesten en musici. De optredens vinden plaats bij mensen thuis, het zijn letterlijk huiskamerconcerten.

Hierdoor is er direct contact tussen musici en bezoekers mogelijk en bovendien is het ook zeer gezellig om samen met wijkgenoten te genieten van muziek. De optredens zijn bedoeld voor iedereen, jong en oud. Ook dit jaar wordt er weer een leuke kindervoorstelling georganiseerd.
Start
Het comité van vrijwilligers is al gestart met de voorbereidingen voor deze negende editie. Joeki van Etteger heeft al jaren ervaring en weet op uitstekende wijze de bezoekers te registreren en in te delen voor de verschillende concerten. Ward Assmann is ook dit jaar bereid de programmering voor zijn rekening te nemen. In de editie van 2015 had hij een heel verrassend en gevarieerd programma samengesteld. Francis van der Rijst is nieuw in het comité en zal de contacten met de huiskamers voor haar rekening nemen.
Sponsors
Als bestuur zorgen we voor de communicatie voor het evenement en hebben we de taak om financiering te vinden. Dat laatste is altijd weer een lastige opgave. Daarom zijn we heel blij dat Gijs de Kok van RE/MAX Makelaarsgilde Leiden net als in 2015 bereid is om op te treden als één van de twee hoofdsponsors. Naar de tweede hoofdsponsor zijn we nog hard op zoek. We hebben een heel aantrekkelijk sponsorpakket, dus als u interesse hebt, mail: voorzitter@profburgwijk.nl
Verder zijn we in gesprek met een aantal fondsen. Het lijkt erop dat de fondsen kritisch kijken naar de aanvragen die ze ontvangen, maar we hopen van harte dat zij aan dit prachtige evenement willen bijdragen. Uiteraard zal ook de Wijkvereniging zelf bijdragen, onder meer uit de reserveringen die we voor dit evenement hebben gemaakt. Ook worden er inkomsten verwacht uit de entreegelden.

Kortom: wij hebben er alle vertrouwen in en we hopen dat we u op zondag 5 november 2017 bij één of meerdere concerten van Kunst over de Vloer mogen verwelkomen. Het wordt zeker weer een fantastische editie. Wij rekenen op uw komst!