• Algemene Ledenvergadering 2017

Algemene Ledenvergadering 2017

Het was 22 maart weer een goed bezochte Algemene Ledenvergadering. Zo’n 40 mensen gaven acte de présence. Het bestuur keek samen met de leden terug en blikte vooruit. Geen spannende, wel een geruststellende vergadering.

Voorzitter Regine Scholten memoreerde het vertrek van Eddie Lamberts kondigde het vertrek van onze penningmeester Agnes van Lierop aan. Het goede nieuws was dat er twee nieuw bestuursleden klaarstonden om benoemd te worden.
Vervolgens werden de notulen doorgenomen en behoudens wat verzoeken om wat namen naar hun juiste spelling te corrigeren, werden de notulen, met dank aan de secretaris, goedgekeurd.
Het jaarverslag gaf een overzicht van hoe het er in 2016 is toegegaan. Iets minder leden. Maar de communicatirmachine draait op volle toeren.
Alle lopenbde dossiers kwamen langs: Verbouwingsplannen in de Oppenheimstraat, de verkeerspaal in de De Sitterbrug, debouwplannen rond de Lorentzschool en de bouw plannen van het Stedelijk Gymnasium. Ook de feesten en herdenkingen werden genoemd.
De financien en de begroting werden goedgekeurd. en de nieuwe bestuursleden benoemd.
Tijdens de rondvraag kwam de overlast die verkamering met zich mee brengt aan de orde.
De vergadering werd afgeloten met een gezeliig samen zijn bij een hapje en een drankje.