• Foto: Niki Odolphie - the Longleat Maze (wikimedia)

Wegwijs in verduurzaming - info avond

17.03.2024 : “Wil je je huis (of je leven) verder verduurzamen, heb je wellicht al wat stappen gezet, maar weet je niet wat voor jou de beste vervolgstap is? Raak je verdwaald in het aanbod van alle energiecoaches, websites, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, tips van familie/buren, commerciële aanbiedingen en andere initiatieven? Ben je beduusd van al die keuzes? Kom naar de informatieavond op woensdag 20 maart in buurthuis ’t Treftpunt.

Wijkgenoot Maarten Stoffers geeft een overzicht van meer dan 15 beschikbare ‘hulploketten’, maar ook van veelvoorkomende hobbels en dilemma’s.
Daarna wordt samen uitgezocht wat voor ieder van de aanwezigen de beste vervolgstap is: een energiecoach inschakelen? Een straat- of buurtinitiatief opzetten? Offertes vragen van installateurs? Een plan maken? Een gesprek met je partner/gezin om knopen door te hakken? Meedoen met ‘Winst uit je woning’? Een stappenplan invullen op een betrouwbare website (- maar welke dan)? Een bezoek aan de Leidse Duurzame Huizendagen? Zelf aan de slag met kleine maatregelen? Telefonisch advies aanvragen? Warmtefoto’s maken?

Geen wonder als je door de bomen het bos niet meer ziet - je bent niet de enige! Op 20 maart bespreken we niet alleen de belangrijkste hulploketten, maar we zoeken ook samen uit wie-of-wat jou kan helpen om een volgende stap te zetten.

Graag vooraf aanmelden via maarten@duurzaamleiden.com o.v.v. ’Info-avond 20 maart’. Als je wilt kun je in je mail meteen aangeven wat jouw vraag is.

Wanneer: 20 maart 2024 van 20.00 tot ca. 21.30 uur (19.45 Inloop)
Waar: buurthuis ’t Trefpunt (Professorenpad 1) - entree: gratis