• Winst uit je woning  - infoavond

Winst uit je woning - infoavond

12.02.2024 : De gemeente Leiden helpt je graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Isolatie en zonnepanelen zorgen er voor dat je minder fossiele energie verbruikt. Daarmee verlaag je jouw energierekening en woon je comfortabel.

Samen met de organisatie ‘Winst uit je woning’ organiseert de gemeente Leiden een inkoopactie.

Vorig jaar heeft de gemeente deze inkoopactie ook georganiseerd. Het was een geslaagde actie. Honderden Leidenaren hebben samen voor ruim 1.6 miljoen euro geïnvesteerd in verduurzaming.

Ontzorgen en advies op maat
Om geïnteresseerde bewoners zoveel mogelijk te helpen biedt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes. Zo hoeven inwoners niet zelf op zoek te gaan naar onafhankelijk advies en geen prijzen en aanbieders te vergelijken. Dat wordt je dus helemaal uit handen genomen.

Wie kan er meedoen aan de actie?
De actie is bedoeld voor woningeigenaren van een grondgebonden woning in Leiden. De actie geldt niet voor VvE’s. Als je vorig jaar mee hebt gedaan, dan kun je dit jaar weer meedoen.

Wat kun je inkopen?
Afhankelijk van jouw woning kun je de volgende producten aanschaffen:

  • zonnepanelen,
  • isolatieglas,
  • vloerisolatie,
  • muurisolatie
  • warmtepomp.
Winst uit je woning kan je hierbij adviseren.

Meer informatie en aanmelden
Op dinsdag 27 februari om 19.30 uur organiseert Winst uit je woning samen met de gemeente een online informatieavond. Dan kom je meer te weten over de inkoopactie, de duurzame maatregelen en financieringsmogelijkheden. Je kunt bovendien al jouw vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning.

Meld je aan voor de online informatieavond via www.winstuitjewoning.nl/leiden/inkoopactie. Via dezelfde link kun je jezelf tot en met 31 maart 2024 vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie. Met jouw aanmelding ben je niet verplicht tot een aankoop.
Heb je op 27 februari geen tijd om te kijken? Er komt een terugkijklink via de site.