• Vrolijk concert voor 75-plussers van koor The Keys!
  • Vrolijk concert voor 75-plussers van koor The Keys!

Vrolijk concert voor 75-plussers van koor The Keys!

10.01.24 : Vrolijk concert in de Vredeskerk voor 75-plussers van koor The Keys!
The Keys is een Leids koor, opgericht door een clubje vrouwen dat na het zingen bij studentenkoren in hun studententijd, graag door wilde gaan met zingen.

Ze staan onder de enthousiaste leiding van Arina Holwerda. Hun repertoire bestaat uit allerlei genres door elkaar: van oude rocknummers tot top 40, van kleinkunst tot iets klassiekers. Een aantal keer deden ze mee aan het Korenfestival en aan optredens in de stad en ook hebben ze twee keer een “eigen” muzikale show gemaakt.

In 2022 hebben ze prachtig gezongen tijdens de Kerstviering in de Vredeskerk. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat we een vervolg afspraken. En deze zondag is het zover en nu treden ze gelukkig op voor een breder publiek. Want met hun prachtige jonge stemmen zingen ze de sterren van de hemel. Ze zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Na afloop is er een kopje koffie of thee. U begrijpt : het belooft een heel gezellige, mooie middag te worden, dus mis het niet!

Waar: De Vredeskerk
Wanneer: Zondag 11 februari om 14.30 uur

De toegang is gratis; (er is de mogelijkheid een vrijwillige bijdrage te geven). Voor de mensen die met taxivervoer komen: we sluiten af rond 16.00 uur.

Jorine de Klerk; ouderenpastor