• Spreekuur over Warmtepompen

Spreekuur over Warmtepompen

02.12.2023 : Donderdagavond 7 december houden energiecoach Neal van Duijn en adviseur Ben Vroom een duurzame thema Spreekuur over WARMTEPOMPEN.
Overweeg je een warmtepomp en wil je je oriƫnteren over de mogelijkheden, kom dan bij ons langs. Of als je specifieke vragen hebt over welke warmtepomp voor jou een goede keuze is.

We geven een overzicht van de mogelijkheden en bespreken jouw vragen en situatie. Wil je al van het gas af met een all electric warmtepomp en overweeg je een lucht-water warmtepomp, een stille bodemwater warmtepomp of een stille PVT-warmtepomp (die gebruik maakt van zonnepanelen met een thermisch element eronder)?

Of is je huis nog niet toe aan laag temperatuur verwarming en is een hybride warmtepomp een betere optie? Of een all electric warmtepomp die hoge temperaturen verwarmingswater kan leveren voor de bestaande CV-installatie?

Wil je een zo stil mogelijke warmtepomp? Wij zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Waar: BOP Herenstraat 61, Leiden,
Wanneer: 7 december 2023 19.00 - 21.00 (Er is beperkt plaats, dus kom op tijd.)

Als je je vooraf aanmeldt, krijg je alvast wat informatie opgestuurd over soorten warmtepompen en zaken om rekening mee te houden. Stuur een mailtje naar ben@benvroom.nl.