• Christelijke meditatie iedere maandagavond

Christelijke meditatie iedere maandagavond

5 november 2023 : Iedere maandagavond wordt in de Oud-Katholieke Kerk in Leiden gemediteerd. De muurschilderingen alleen al zijn een meditatie waard!

De bezoekers gaan in alle stilte de kerk binnen, er klinken meditatieve Taizé-liederen, om na het luisteren van twee teksten (een ‘weekly meditation teaching’ en een korte Bijbeltekst) gedurende 20 minuten in een meditatie stil te worden. Er wordt afgesloten met het Onze Vader. Na afloop is er tijd voor koffie, thee en gesprek.

De voertaal is Nederlands-Engels en de groep is divers van leeftijd en oecumenisch; Rooms-Katholiek, Evangelisch, Protestant, Orthodox, Oud-Katholiek en alles ertussen in of niets. Dat maakt ook de uitwisseling na afloop interessant.

Deelname is gratis, iedereen is welkom, ongeacht ervaring of achtergrond. Bijdrage in koffie, thee wordt op prijs gesteld.

Kom een keer langs om te ‘proeven’ of blijf op de hoogte middels een whatsapp groep. Deelnemers kunnen hun eigen meditatiekussen/ deken/ krukje meenemen. Plaatsnemen in de kerkbank kan ook.

Waar : OUD-KATHOLIEKE KERK, hoek Zoeterwoudsesingel – Cronesteinkade. Inloop via de zij-ingang tussen de Cronesteinkade 2 en de kerk
Wanneer : Iedere maandagavond, van 19.30 – 20.30 uur (let op! Ivm de meditatie is op tijd komen zeer belangrijk)
Meer informatie :
ds. Judith van den Berg – Meelis.
Tel. 06 11 29 28 79
Email: predikant@debakkerijleiden.nl