Al met de nominatie voelen Barbera, Sjaak en het ijzersterke team grote waardering op het jarenlange groen ondernemen. Dat we een finaleplaats hebben bereikt, is omdat we een 100% vegetarische menukaart hebben (deels plantaardig), 80% biologische producten gebruiken, een plek zijn voor sociaal ondernemerschap en we blijven graag innoveren. Het is fijn om te zien gasten bewust kiezen voor een wandeling of fietstocht naar onze autovrije polderoase.
Samen met de andere finalisten voelen we ons toekomst bestendig, zijn we planet proof en kunnen we andere (horeca)ondernemers inspireren.
Daarom zal winnen van de Award de mooiste bekroning zijn. De vakjury kiest begin september een winnaar per categorie. De keuze wordt gebaseerd op 3 factoren: de ingestuurde vragenlijst uit ronde 1, de uitkomst van de mystery visit en het aantal publieksstemmen. Voor ons betekent dit zo veel mogelijk publieksstemmen verzamelen (mogelijk tot 15 augustus).
Gaia Green Awards
De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan duurzame horecalocaties in Nederland én België. De award bestaat uit 3 categorieën: hotels, restaurants en MICE-locaties. Ook kent de award meerdere subcategorieën. De award heeft als doel om duurzame horecalocaties te onderscheiden en de rest van de horecamarkt te inspireren.
De Link voor de
Publiekstemmen 2023Voor meer informatie over
de awards