• Word jij ook Klimaat-burgemeester?

Word jij ook Klimaat-burgemeester?

06 juli, 2023 : Van 30 oktober tot en met 5 november wordt de Nationale Klimaatweek (MKW) georganiseerd. Dan komt heel Nederland in actie om te laten zien welke klimaatstappen burgers, bedrijven, gemeenten en organisaties nemen.
0m zoveel mogelijk Nederlanders te inspireren ook meer te doen voor het klimaat zoekt het ministerie een Klimaatburgemeester voor de gemeente Leiden.


Word jij ook Klimaatburgemeester?
Zet jij je in voor een beter klimaat in de omgeving waar je woont? Jij bent de buurman die zorgt voor nog meer groene daken in de wijk, helpt de vereniging met het verduurzamen van het clubhuis, of je inspireert jouw collega's om klimaatbewuster te consumeren. Of misschien ben je een verbinder die verschillende partijen bij elkaar brengt om duurzaamheid samen aan te pakken. Hoe dan ook ben je een voorbeeld en inspireer je anderen. Zet ook de knop om en doe mee!

Aanmelden kan via www.nkw2023.nl/klimaatburgemeester/aanmelden

De Nationale Klimaatweek is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (BZK) en is onderdeel van de ‘Zet ook de knop om'-campagne van de Rijksoverheid.