• Nieuwe tentoonstelling van Mees Kurpershoek in De Tuin van de Smid

Nieuwe tentoonstelling van Mees Kurpershoek in De Tuin van de Smid

28 juni 2023 | Van 3 juli tot 3 september 2023 is in De tuin van de smid de tentoonstelling Mees Kurpershoek te zien.

Mees Kurpershoek (24) is afkomstig uit Leiden, wonend in Haarlem en studerend in Amsterdam, waar hij de studie Kunstgeschiedenis volgt. De inspiratie voor zijn werk haalt hij voornamelijk uit het leven en zijn gevoel, waarbij de studie hem helpt met het creƫren van een plek in de (kunst)wereld en zorgt voor de nodige inspiratie en kennis.

Mees maakt voornamelijk gebruik van olieverf op doek, maar wil nog wel eens overstappen op acrylverf en oliepastel of zelfs een combinatie van deze materialen. Het grootste deel van zijn werk bestaat op dit moment uit olieverf op doek. De abstracte landschappen die hij maakt, zijn volgens hem bedoeld om te ervaren en niet enkel naar te kijken en staan open voor de eigen interpretatie van de toeschouwer.

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op met Monique

Op de dagen dat De groene zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin.

Website De Tuin van de Smid