• Informatieavond: Krophollerdriehoek: 17 april 2023

Informatieavond: Krophollerdriehoek: 17 april 2023

16 april 2023 | De Krophollerdriehoek is een Rijksmonument. Als je de ze huizen wil verduurzamen zijn er meer regels waar je als bewoner moet houden.

Maar gelukkig kan er dan toch heel veel wel. Erfgoed Leiden heeft een aantal woningen bekeken en een zeer uitgebreid rapport opgesteld met alle mogelijkheden om te verduurzamen.

Nieuw is, dat bij een groot gedeelte van de huizen nu ook zonnepanelen op de achterzijde van de woningen toegestaan zijn. Wel in de kleur van de terracotta dakpannen.

Speciaal voor de bewoners van de Krophollerdriehoek is 17 april een informatieavond. Vera Kuijpers van Erfgoed Leiden kan het rapport toelichten en vragen beantwoorden. Ook de mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen komt aan de orde, misschien kan er gezamenlijk opgetrokken worden en is er een mogelijkheid voor een gezamenlijk zonnepanelen dak in de nabije omgeving?

Het Uitgebreide Duurzaamheidsadvies is te lezen in de bijlage.

Woon je in de Krophollerdriehoek en wil je weten wat er mogelijk is, kom dan maandag 17 april naar ’t Trefpunt, Professorenpad 1. Inloop vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur.

Aanmelden mag via dit emailadres