• Workshop Paaskrans maken bij De tuin van de smid
  • Workshop Paaskrans maken bij De tuin van de smid

Workshop Paaskrans maken bij De tuin van de smid

14 Maart 2023 | Op zaterdag 1 april, kun je bij De tuin van de smid paaskransen komen maken. De workshop begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Pasen is weer in aantocht en we hebben er weer in zin in! Het huis gezellig maken doen we dan ook graag! En hoe leuk is het om jouw eigen paaskrans te maken?

Tijdens de workshop paaskans maken, werken we met een krans van stro of hout. Deze ga je versieren met bolletjes, eieren, lint, ornamenten en natuurlijk groen! Deze zitten inbegrepen bij de workshop. Je gaat aan de slag met het maken van een paaskrans die naar jouw wens is. Mocht je zelf nog bepaalde versiering of bijvoorbeeld mooi lint hebben liggen thuis, neem die dan vooral mee!

De workshop vindt plaats in onze Hooiberg-ruimte. Alle materialen voor de paaskrans en een kopje koffie, cappuccino of thee zijn inbegrepen in de prijs. Zondag 26 maart is de laatste dag dat er kan worden ingeschreven. Dan moeten er genoeg inschrijvingen binnen zijn om het door te laten gaan. Mocht er juist erg veel animo zijn, dan wordt er een tweede tijdstip geopend voor inschrijving. De workshop wordt gegeven in samenwerking met plantenwinkel Salie.

Wanneer: Zaterdag 1 april, 14.30-16.00 uur

Bijdrage: €35 (inclusief materialen en een kopje koffie, cappuccino of thee)

Aanmelden: via de webwinkel van De tuin van de smid ga naar Activiteiten

Door de workshop af te rekenen, meld je je aan voor de workshop.

Schrijf je in vóór maandag 27 maart