• Ouderencontact bestaat 10 jaar

Ouderencontact bestaat 10 jaar

04 september 2023 : Ouderencontact viert hun 10 jarig bestaan. Lees hier de uitnodiging en de september nieuwsbrief.
Update: September 28, 2023 is er een programmawijziging. Klik Lees meer voor meer informatie.

Programmawijziging

Vorige week had Else Kleikamp van de Stichting Senior en Student het programma ‘Jong + Oud = Goud’ moeten presenteren. Helaas had Else af moeten zeggen vanwege een hersenschudding.

Op 26 oktober staat Henk van Keulen op het programma met ‘Sinds wanneer heb jij verstand van kunst?’ Henk heeft aangeboden zijn voordracht al aanstaande donderdag te houden. Van dit aanbod maakt de Stuurgroep dankbaar gebruik.

Henk heeft gewerkt bij de ‘Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed’ en daar materiaaltechnisch onderzoek gedaan aan kunst & ambachtelijke objecten. Onderzoek naar het materiaalgebruik door de kunstenaar, naar echtheid, naar verval en behoud. Van schilderijen tot Tupperware, van oude kunst tot modern plastic, van meubels tot schilderijen tot Tupperware, van oude kunst tot modern plastic, van meubels tot wandtapijten, van kleding tot kerkorgels en altaarstukken. Onderzoek levert altijd een resultaat op en vergroot de kennis over hoe, en met welke materialen het kunstvoorwerp gemaakt is. Ook zonder te begrijpen wat de kunstenaar er mee bedoelt, is over kunst een hoop te vertellen en te leren.