• Programma van Gluren bij de Buren 2023 is bekend! foto: Ehlana Polgara
  • Programma van Gluren bij de Buren 2023 is bekend! foto: Erik van der Aa
  • Programma van Gluren bij de Buren 2023 is bekend! foto: Maarten J. Eykman

Programma van Gluren bij de Buren 2023 is bekend!

8 januari 2023 | Op zondag 5 februari treden 44 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Leiden. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via de website.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. In de Stevenshof speelt een gitaarensemble afgewisseld door een a capella groep, in het centrum wordt door een DJ duo een aantal gouden platen gedraaid.

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren Leiden wordt georganiseerd door Stichting de B├╝hne in samenwerking met de BplusC Bibliotheek en met dank aan RE/MAX Makelaarsgilde Leiden.

GLUREN BIJ DE BUREN LEIDEN
Zondag 5 februari 2023
12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig
Verdere informatie zie website