• Ecosysteem/ terrarium workshop 28 januari

Ecosysteem/ terrarium workshop 28 januari

28 december 2022 | Op zaterdag 28 januari, kun je bij De tuin van de smid een ecosysteem oftewel een terrarium komen maken. Een ecosysteem is een afgesloten pot of fles waar een complete mini-tuin in leeft die geen verzorging nodig heeft. De workshop begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Een ecosysteem is perfect voor de luie plantenliefhebber die wel van planten houdt, maar altijd vergeet water te geven. Tijdens de workshop ecosysteem maken, ga je leren hoe een terrarium werkt en ga jij je eigen flessentuin maken, precies met de planten en vormgeving die jij kiest. Je eigen tuintje in een pot.

De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Wij leggen je precies uit hoe jij een ecosysteem maakt en helpen er zo nodig bij, onder het genot van een kopje koffie of thee.

De workshop vindt plaats in onze Hooiberg-ruimte. Alle materialen voor je ecosysteem en een kopje koffie of thee zijn inbegrepen in de prijs. Zondag 22 januari is de laatste dag dat er kan worden ingeschreven. Dan moeten er genoeg inschrijvingen binnen zijn om het door te laten gaan. Mocht er juist erg veel animo zijn, dan wordt er een tweede tijdstip geopend voor inschrijving. De workshop wordt gegeven in samenwerking met plantenwinkel Salie

Wanneer: Zaterdag 28 januari, 14.30-16.00 uur

Bijdrage: €52 (inclusief grote pot, materialen en een kopje koffie of thee)

Aanmelden: Door de workshop af te rekenen in de webwinkel van De tuin van de smid, meld je je aan voor de workshop.
Schrijf je in vóór maandag 23 januari.