• Workshop Kerstkrans maken bij De tuin van de smid

Workshop Kerstkrans maken bij De tuin van de smid

13 november 2022 | Op zaterdag 17 december, kun je bij De tuin van de smid kerstkransen komen maken. De workshop begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Tijdens de workshop kerstkrans maken, werken we met dennentakken, lint en ornamenten. Deze zitten inbegrepen bij de workshop. Je gaat aan de slag met het maken van een kerstkrans die naar jouw wens is, of dat nou klassiek of juist heel minimalistisch en modern is. Mocht je thuis speciale decoratie of lint hebben liggen die je er graag in wil verwerken, neem die dan vooral mee!

De workshop vindt plaats in onze Hooiberg-ruimte. Alle materialen voor de kerstkrans en een kopje koffie of thee zijn inbegrepen in de prijs. Zondag 11 december is de laatste dag dat er kan worden ingeschreven. Dan moeten er genoeg inschrijvingen binnen zijn om het door te laten gaan. Mocht er juist erg veel animo zijn, dan wordt er een tweede tijdstip geopend voor inschrijving. De workshop wordt gegeven in samenwerking met plantenwinkel Salie.

Wanneer: Zaterdag 17 december, 14.30-16.00 uur

Bijdrage: €35,50 (inclusief materialen en een kopje koffie of thee)
Aanmelden: Ga naar Activiteiten en kies de juiste workshop. Door de workshop af te rekenen, meld je je aan voor de workshop.

Schrijf je in vóór maandag 12 december.

Corona: mocht de workshop geen doorgang kunnen vinden vanwege de Corona-maatregelen of vanwege het weer, dan wordt de workshop verzet. Hetzelfde is van toepassing als er te weinig aanmeldingen zijn.

Er volgen deze winter ook nog een workshop Ecosysteem en Kokedama maken.