• Gluren bij de Buren sluit 22 mei aanmelding

Gluren bij de Buren sluit 22 mei aanmelding

12-5-2022 | Gluren bij de Buren (3 juli) is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Leiden écht in huis heeft. Ook enthousiaste Leidenaren die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan nog tot 22 mei via glurenbijdeburen.nl

Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren plaats in Leiden, en voor het eerst vinden optredens zowel in tuinen, als huiskamers van enthousiaste Leidenaren plaats. Tot nu toe hebben singer/songwriters en theateracts de weg gevonden naar het aanmeldformulier, en is er zelfs een klassieke barokviool en theorbe aangemeld.
De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Leiden écht in huis heeft. Ook enthousiaste Leidenaren die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan tot 22 mei via glurenbijdeburen.nl
Organisator Dirkjan van Oord: “Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de bontste verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!”
Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl.
Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en BplusC, Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur in Leiden.

Algemene informatie