• Heb jij de vragenlijst al ingevuld?

Heb jij de vragenlijst al ingevuld?

16-2-2022 | Wat zijn jouw prioriteiten in de wijk? Laat het ons weten!
Onlangs ontvingen de leden van onze wijkvereniging een Wijk Update met daarin een oproep om mee te denken doormiddel van het invullen van een vragenlijst. De teller van het aantal leden dat de vragenlijst invulde staat op 27. Dat is een goed begin, maar dat kan beter. Daarom onder 'lees meer' nogmaals dat bericht en onderstaand de link maar de vragenlijst. Praat en denk mee! Invullen kan tot uiterlijk 23 februari 2022.

Wat zijn jouw prioriteiten in de wijk? Laat het ons horen!
Tijdens de ALV van 2021 is afgesproken om invulling te geven aan de oproep om meer te focussen op belangenbehartiging. Daarover heeft de werkgroep Doelstelling/Belangenhehartiging een advies geschreven.
Dat advies vind je onder dit bericht.

Een van de stappen op weg naar de invulling van dat advies is, inzage krijgen in de wat de prioriteiten van de leden van onze vereniging zijn. Daarvoor is deze korte vragenlijst bedoeld.
Met de resultaten van de vragenlijst gaan we aan de slag! Dat kan zijn door het sturen van een vervolglijst of door het aangaan van het gesprek over een onderwerp. Daarover hoor je binnenkort meer.
Vind jij belangenbehartiging, naast de sociaal-culturele activiteiten, ook een belangrijke taak van de wijkvereniging? Vertel ons dan op welk vlak jij vindt dat de vereniging zich moet inzetten, bijvoorbeeld in het overleg met de gemeente.
De vragenlijst begint met een toelichting.
Namens het bestuur, bij voorbaat dank voor het invullen van de vragenlijst!
Klik op de link onder dit bericht om de vragenlijst in te vullen.