• Buurthuis-avond op maandag 28 februari

Buurthuis-avond op maandag 28 februari

We hebben nog steeds geen eigen Buurthuis in onze wijk, maar we zijn er druk mee bezig. We nodigen je van harte uit om mee te praten en vragen te stellen. Op maandag 28 februari hebben we in 't Trefpunt - Professorenpad 1 - een kennismakings- en brainstormavond en je kan de ruimte zien waar we eventueel mee aan de slag kunnen.
Meldt je aan via onderstaande link.

Wij wonen in een van de mooiste wijken van Leiden en zijn hier trots op. Er is veel groen in onze wijk en er zijn ook veel voorzieningen zoals scholen, winkels, parken, sportvelden, speeltuin, etc. Maar een duidelijk buurthuis hebben we nog niet.
Na een oproep in de wijkkrant vanuit het bestuur van de wijkvereniging heeft een aantal wijkbewoners overlegd met twee medewerkers van Incluzio, die ’t Trefpunt aan het Professorenpad beheren. ’t Trefpunt biedt al ruimte aan enkele activiteiten, maar er is ruimte voor veel méér activiteiten en cursussen, en het kan ook worden gebruikt als vergaderruimte. Er is een ingebouwde bar met daarachter zelfs een open keuken, waar gekookt kan worden.
We willen graag nagaan aan welke extra activiteiten behoefte is en wie bereid is om die activiteiten te organiseren. Daarom organiseren we een kennismakings- en brainstormavond met als thema ‘Durf te vragen’.
Je bent van harte uitgenodigd op maandag 28 februari vanaf 19.30 uur op ’t Trefpunt. Je kunt dan de ruimte zien en ons en andere bewoners vertellen aan welke soort activiteiten je mee wilt doen of zelf wilt organiseren. Met als motto: ‘Durf te vragen!’

Heb je een idee dat nog niet tot een actie komt of wil je je inzetten voor leuke of mooie dingen voor de wijk, dan zien wij je graag op 28 februari. Mocht je wel iets willen volgen of organiseren, maar deze dag niet kunnen, laat het ons dan via de mail weten. Dan nemen wij contact met je op.

Bij voorkeur vooraf aanmelden (niet noodzakelijk) via penningmeester@profburgwijk.nl

Datum : aandag 28 februari 2022
Locatie: ‘t Trefpunt, Professorenpad 1 (ingang aan Franchimontlaan)

Programma:

  • 19.30 Inloop met koffie en thee
  • 20.00 ‘Durf te vragen’: iedereen kan vragen welke activiteit hij/zij zou willen volgen of organiseren
  • ca. 21.30 einde

Graag tot 28 februari op ‘t Trefpunt!

Werkgroep Buurthuis
(Ali, Conny, Hanneke, Henk, Herbert, Loes, Maarten, Wilma, Winnie)

Voor nadere informatie en aanmelden:
Ali el-Ali, buurtcoach bij Incluzio - elke maandag is 't Trefpunt open, (langsgaan mag ook).
Tel 06-20850673
E-mail: aelali@incluzio.nl

Loes van der Hulst, bewoner/bestuurslid.
Tel: 06-19916268
E-mail: penningmeester@profburgwijk.nl

Maarten Stoffers, m.n. over duurzaamheid
Tel: 06-50944291
E-mail: profburgwijk@gagoed.nl