• Gluren bij de Buren zoekt acts en hosts
  • (illustratie pr Gluren bij de Buren)

Gluren bij de Buren zoekt acts en hosts

11-3-2022 | Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren voor de vijfde keer plaats in Leiden. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door de hele gemeente optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts.
Aanmelden kan hier tot en met 22 mei.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Leidenaren stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Leiden en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Aanmelden
Je kan je tot en met 22 mei aanmelden via www.glurenbijdeburen.nl

Algemene informatie

  • Datum: zondag 3 juli 2022
  • Tijden: 13:00 - 18:00 uur
  • Entree: Pay what you can
Meer informatie is te vinden op www.glurenbijdeburen.nl.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en BplusC: De Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur in Leiden.