• Birdland after the COVID vaccination program (Henk Hannemann)

Expositie Dierenpark (Henk Hannemann)

27-7-2021 | Van 2 augustus tot 10 oktober 2021 is de tentoonstelling Dierenpark van Henk Hannemann te zien in in De tuin van de smid, Polderpad 8, Leiden (Polderpark Cronesteyn.

Hannemann neemt u mee in recente collages en assemblages waar dieren de hoofdrol spelen. Dat kunnen kleine dinosauriërs zijn, maar ook een gigantische spin of kaketoe en een opgezette ekster.

Knippen
Voor zijn analoge collages knipt Hannemann afbeeldingen uit boeken en bladen van vaak meer dan een halve eeuw oud. In zijn assemblages (“kistjes”) verwerkt hij attributen die hij vindt op straat, rommelmarkten, kringloopwinkels en zelfs het Cronesteynpark.

Het gemeenschappelijke wat de collages en assemblages uitstralen is melancholie, weemoed en verlangen. Maar er is ook altijd ruimte voor een knipoog en humor.

Info en kopen
Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op met Monique: moniqueholswilder@hotmail.com

Op de dagen dat De groene zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met
De tuin van de smid, telefoon: 071 - 7501796 (www.detuinvandesmid.nl)