• Met elkaar aan de slag voor een baan
  • Met elkaar aan de slag voor een baan

Met elkaar aan de slag voor een baan

19-11-2020 | JobGroup: creatieve ontmoetingsplek voor werkzoekenden
Vind je het moeilijk om werk te vinden? Sla dan de handen ineen en meld je aan voor een JobGroup. Dat is een creatieve ontmoetingsplek van en voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden.

De eerstvolgende JobGroup wordt gegeven vanaf dinsdag 5 januari t/m 16 feb 2021, van 9 tot 12 uur. Er kunnen maximaal twaalf werkzoekenden aan deelnemen, dus meld je snel aan. Dat kan via: JobHulpMaatje@VoorElkaarLeiden.nl. Bellen kan ook: 071–2032120 (kies 3).

Met gelijkgestemden om je heen lukt het beter om een baan te vinden. Tijdens de JobGroup praten de deelnemers over concrete do’s en don’ts voor het vinden van werk. Dit doen ze aan de hand van 7 thema’s, prikkelende vragen en opdrachten. In de JobGroup kunnen ze ook terecht voor het uitwisselen van vacatures, sollicitatie-ervaringen en tips.
Doordat werkzoekenden in deze JobGroup samen met elkaar optrekken, krijgen ze frisse ideeën en nieuwe energie. Ze kunnen van elkaar leren door ervaringen te delen. Want: samen werkt het!

Heb je vragen, bel dan met Marc Aldewereld op 06 - 29 40 31 52, die ook de digitale intake doet.
Welkom en Graag tot ziens op 5 januari 2021!